Cookiepolicy

Här finns vår Integritets-Policy

Denna cookiepolicy kommer att förklara hur vår organisation använder cookies när du använder vår webbplats.

Vad är cookies?

Cookies är textfiler som placeras på din dator för att samla in standardinformation och information om besökarnas beteende. När du besöker våra webbplatser kan vi samla in information från dig automatiskt via cookies eller liknande teknik.

För ytterligare information, besök allaboutcookies.org.

Hur använder vi cookies?

MAX Burgers använder cookies på en rad olika sätt för att förbättra din upplevelse på vår webbplats, inklusive:

  • Förstå hur du använder vår hemsida
  • Komma ihåg dina preferenser så som språk etc.

Vilka typer av cookies använder vi?

Det finns ett antal olika typer av cookies, dock använder vår webbplats:

  • Nödvändiga – MAX Burgers använder dessa cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt. Denna kategori omfattar endast cookies som säkerställer grundläggande funktioner och säkerhetsfunktioner på webbplatsen, såsom att visa innehåll, validera din session och andra funktioner. Dessa cookies sparar ingen personlig information.
  • Funktionella — MAX Burgers använder dessa cookies så att vi känner igen dig på vår webbplats och kommer ihåg dina tidigare valda preferenser. Dessa kan omfatta vilket språk du föredrar, den plats du befinner dig i eller låta användaren lyssna på ljud eller titta på en video. En blandning av cookies från första part och tredje part används.
  • Statistik – MAX Burgers använder dessa cookies för att samla in information om användningen av webbplatsen, till exempel besökta sidor, trafikkällor, innehållshantering och andra webbplatsmätningar.
  • Marknadsföring — MAX Burgers använder dessa cookies för att samla in information om användaren såsom din ålder, kön och intresse. MAX Burgers delar ibland vissa begränsade aspekter av dessa data med tredje part i reklamsyfte.


Så här hanterar du dina cookies

Du kan ställa in din webbläsare att inte acceptera cookies, och ovanstående webbplats talar om för dig hur du tar bort cookies från din webbläsare. Men i ett fåtal fall kan vissa av våra webbplatsfunktioner inte fungera som ett resultat.


Ändringar i vår cookiepolicy

MAX Burgers håller sin cookiepolicy under regelbunden översyn och placerar eventuella uppdateringar på denna webbsida. Denna cookiepolicy uppdaterades senast den XX/XX 2022 – uppdatera med dagens datum

Så kontaktar du oss

Du kan läsa mer om MAX integritetspolicy här – länka till integritetspolicyn

Om du har ytterligare frågor om MAX Burgers cookiepolicy, de uppgifter vi har på dig, eller om du vill utöva en av dina dataskyddsrättigheter tveka inte att kontakta oss.

Mejla oss på: info@max.se

Så kontaktar du lämplig myndighet

Om du vill anmäla ett klagomål eller om du känner att MAX Burgers inte har tagit upp din oro på ett tillfredsställande sätt, kan du kontakta Integritetsskyddsmyndigheten.

E-post: imy@imy.se
Ring: +46 (0)8-657 61 00